ONTMOET

NIENKE WULFF

pony topper

BEKIJK VLOG

15 jaar en meer titels…

Bijna jaarlijks is ze op CH Gorredijk te spotten. Ze heeft met haar vijftienjarige leeftijd nog meer titels op haar naam dan haar eigen leeftijd. We hebben het over de talentvolle dressuuramazone Nienke Wulff uit Oudehorne.

…………….
NIENKE WULFF
…………….

 

bijna 15 jaar
3de klas Havo
woont in Oudehorne
les van Kim Jacobi
de beste Daphne van Peperstraten
beste advies Doorzetten

..

Het begin

Toen ze 8 jaar was begon Nienke met ponylessen bij manege De Ponyhof in Lippenhuizen. Ze werd “besmet” met het paardenvirus door haar moeder Marjan Wulff. Regelmatig ging ze met haar moeder mee naar het paard. Ze vond het geweldig om dan lekker te poetsen en er soms even op te zitten.

De eerste pony

Na een periode van manegelessen werd er al vrij snel een pony aangeschaft voor Nienke. Met haar eerste pony Saraya werd ze M1 dressuur. Daarna volgden er nog een aantal andere pony’s waarmee ze met allemaal mooie resultaten behaalde. Het meest speciale moment was toch wel de eerste keer dat ze Fries kampioen werd. Dit was met de pony Double White in de klasse L2 dressuur. Inmiddels is ze al 10 keer Fries kampioen geweest. Toch blijft het iedere keer weer speciaal. Vorig jaar werd Nienke zelfs een keer Nederlands kampioen met haar huidige pony Yellow Boy in de klasse M2 dressuur.

Pony’s, pony’s en pony’s…

Als het aan Nienke ligt brengt ze alle tijd door met haar twee pony’s Yellow Boy en Diablo. Ze vindt het heerlijk om lekker met haar pony’s bezig te zijn. Het leukste en het meest speciale is dat je zo’n bijzondere band met ze krijgt, zegt Nienke

Dromen

Nienke haar droom is om internationaal te mogen starten. Ze hoopt dit binnenkort te mogen doen met haar pony Yellow Boy. We proberen ook om binnenkort op kaderwedstrijden mooie scores te gaan rijden. Om dit voor elkaar te krijgen lest ze bij haar grote voorbeeld Kim Jacobi waar ze tevens haar pony’s in pension heeft staan.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Uw naam

E-mail

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1