Concours Hippique Gorredijk beleeft 48e editie

Van 16 tot en met 18 juni a.s. wordt in Gorredijk (aan het Loevestein) de 48e editie van Concours Hippique Gorredijk gehouden. Elk jaar weer een goed georganiseerd concours, waar gemiddeld zo’n 2.000 deelnemers en ruim 4.000 toeschouwers komen. Het CH Gorredijk behoort tot de grotere concoursen in Friesland. We hopen dit jaar op een stralende editie en drie dagen prachtige paardensport.

Alle niveaus

We bieden een programma voor alle niveaus aan, van B tot en met ZZ, voor zowel paarden als pony’s. Dit jaar voor het eerst ook subtop dressuur! En dan is er nog de Bixie, waarin de aller jongste paard- en ponyrijders spelenderwijs kennis kunnen maken met de dressuur en het springen op een concours hippique. De belangstelling bij de jongsten is groot en het is leuk om naar te kijken.

Sponsoren

Uiteraard ontbreekt dit jaar ook niet het Strodorp, waar sponsoren, die veelal betrokkenheid hebben bij de paardensport, hun waar aan de man proberen te brengen, de catering te vinden is en ook andere sponsoren zichzelf presenteren. “We zijn blij dat bedrijven uit Gorredijk en wijde omgeving ons ondersteunen, vaak al jaren.”

“We hopen dit jaar op een stralende editie en 3 dagen prachtige paardensport.”

Gorredijk

Zeker een bezoek waard

Gorredijk biedt naast dit prachtige concours nog veel meer.
Denk aan de leuke winkels en de gezellige terrasjes langs de toeristische vaarroute De Turfroute. En natuurlijk het bekende Rinsma Modeplein in het hart van het centrum.
Maar ook het streekmuseum is een bezoek meer dan waard.
Breng onze sponsoren een bezoekje.
Zij maken het voor jou en ons mogelijk om dit prachtige concours
voor de 48ste(!) keer te organiseren. Het centrum is op loopafstand!

_____

SPONSOREN


DONATEURS

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Uw naam

E-mail

Meld aan

E-card

Uw naam

Uw e-mail adres

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

1